Webdesign

Een aantrekkelijke en goed gestructureerde website vormt de basis voor al jouw marketinginspanningen. 
Je website is vaak het eerste punt van contact met je potentiële klant. De eerste indruk moet er “meteen op” zijn, zodat mensen worden aangetrokken om je diensten en producten verder te ontdekken. Het visuele aspect wordt doorgetrokken naar het inhoudelijke. Een makkelijke opbouw en een perfecte online vindbaarheid vervolledigen het succes van je site.  

AAAwesome webdesign voor accountants

AAAwesome beheerst alle grafische en technische aspecten van modern webdesign. We vertrekken bij het ontwerp vanuit jouw visie en bedrijfscultuur. Zo straalt je website uit wie je bent en waar je voor staat.  

Ons webdesign is bovendien heel aantrekkelijk geprijsd. Meer weten?

Cases

Voor Accountancy Noëth vertrokken we van een wit blad en ontwikkelden eerst een nieuwe huisstijl en logo die hun visie en dynamiek onderlijnen: 
'de meest vooruitstrevende en klantgerichte partner zijn met innovatieve diensten die voor u een meerwaarde creëren.'
De nieuwe look straalt het enthousiasme van de medewerkers uit en dat trokken we consequent door in het webdesign. 
Op technisch vlak is de website uiteraard responsive (aangepast aan elk soort scherm) en stopten we er alle noodzakelijke elementen in die een goede online zichtbaarheid garanderen. Een moderne website moet rekening houden met de werking van online zoekmachines.  

Bekijk de nieuwe website hier. 
Project nieuwe website Accountancy Noëth
Project nieuwe website Didofisc

Didofisc, boekhoud & fiscaal kantoor, besefte dat haar communicatie met de buitenwereld niet langer in lijn lag met waar het bedrijf voor staat. Samen met AAAwesome werd een doorgedreven rebranding en een volledig herdachte online aanwezigheid uitgewerkt. 
Om de waarde die Didofisc brengt op een consistente manier en doorheen alle merkuitingen te kunnen communiceren (van sociale media tot e-mail) is een krachtige huisstijl nodig. 'Uw vennootschap in topconditie' is hun uithangbord en vandaar uit is het nieuwe logo ontworpen. 
Daarnaast is de uitbouw van de nieuwe website, in lijn met de langetermijn ambities van Didofisc en het vernieuwde kantoor, een absolute must. 
Op basis van de businessdoelstellingen en hoe de site daartoe zal bijdragen werden de navigatie en de functionaliteiten van de website finaal vastgelegd.

Bekijk de nieuwe website hier.

EC Boekhouding & Fiscaliteit zocht een partner om haar online aanwezigheid te versterken. In nauwe samenwerking bouwden we een responsive en gebruiksvriendelijke website. 
ECBF heeft nu alle ruimte om volledig in te zetten op klanten en hun noden. De gloednieuwe website en social media vereenvoudigen de funnel, en leggen de focus op conversie en uniformiteit over het volledige proces.
Één ding is zeker: ECBF is nog sterker in datgene waar ze écht in uitblinken: vakkundig advies verlenen en streven naar een optimaal resultaat. Met behulp van de juiste software leveren ze een kwaliteitsvolle service op maat van uw onderneming.

Bekijk de nieuwe website hier.
Project nieuwe website ECBF
Project nieuwe website Tripel F

Tripel F is opgericht door Elien Cleymans, een 'gediplomeerd Personal Trainer' met een doel. 
Een gepersonaliseerde begeleiding geven op weg naar de beste versie van jezelf. 

Een gezond leven betekent genieten van elke dag, een goede slaap, gezond eten en... beweging!
Hierbij kan Tripel F je helpen!
Een compleet en gepersonaliseerd programma opgesteld door je personal trainer laat je toe resultaatgericht te werken. Een persoonlijk contact zorgt voor een efficiënt programma.

AAAwesome ging aan de slag om dit alles in een mooie en overzichtelijke website te verwezenlijken. 
Ons doel? Een creatief, duidelijk en aantrekkelijk nieuw website ontwerp dat nieuwe klanten aantrekt. 


Bekijk de nieuwe website hier

Ook toe aan een nieuwe website die klaar is voor leadgeneratie?