AAAwesome wat we doen

Wat we doen


Het digitale tijdperk heeft ongekende mogelijkheden gecreëerd voor wie de digitale kanalen voor bedrijven adopteert. Met de juiste online marketingstrategie is je bedrijf efficiënter in al zijn aspecten. Digital en social media marketing bieden accountants de mogelijkheid om op de hoogte te blijven van ontwikkelingen in de branche, activiteiten van concurrenten en interactie met huidige en potentiële klanten.

Samen met jou en je team gaan we aan de slag om al deze mogelijkheden te bundelen en jouw online aanwezigheid versterken. Het doel is de omzet en marges te verhogen, klanten te binden en meer voldoening te halen uit de professionele relatie met je klanten door een echte meerwaarde voor hun te zijn.
Getuigenis Accountancy Noëth

"We zijn in mei van start gegaan met een nieuwe website en social media marketing via AAAwesome. We hebben sindsdien merkelijk meer contacten op zoek naar een boekhouder, ook veel startende ondernemers en dit zelfs tijdens de traditioneel wat rustiger maand juli." 
Christophe Haan, CEO Accountancy Noëth

"Met AAAwesome wordt ons kantoor wekelijks terug op de digitale kaart geplaatst!"
Davy Lievens, zaakvoerder DP Consulting 
Getuigenis DP Consulting
Getuigenis Didofisc

"We danken je voor de inspanningen die je leverde het afgelopen jaar om de uitstraling van ons kantoor te moderniseren en om ons kantoor zichtbaar te maken op de sociale media."
Hugo Lambrechts, zaakvoerder Didofisc