Social Media

 

Dit is de meest waardevolle service wat het takenpakket betreft en dit met aandacht voor detail en jouw klantdoelstellingen. Wij optimaliseren de ins en outs van jouw Linkedin-, Facebook-, Instagram-, Twitter-, You Tube- en andere pagina’s om het tot nu toe onbenutte potentieel van de markt bloot te leggen. We creëren nieuwe social media pagina’s wanneer nodig en optimaliseren bestaande. We zorgen ervoor dat ze opvallen en tot conversie leiden.


AAAwesome social media voor accountants

Om digitale innovaties te ondersteunen, creëeren wij regelmatig social content om de interactie en engagement op Facebook, LinkedIn en Instagram te verhogen. Op basis van een strakke contentplanning en dankzij een goede samenwerking zorgen we dat er voldoende ‘conversatiewaardige’ content is.

Hoe maak je accountancy sexy? 

Accountants en boekhouders zijn in principe een ‘low interest’ product. Dat maakt het lastig voor ondernemingen die zich met deze onderwerpen bezig houden om zich te profileren en de aandacht van consumenten te vangen. Door met thema’s en interactieve content te werken waar consumenten wél mee bezig zijn en die oproepen tot interactie kunnen we de interactie & conversatie op social media verhogen. 
Social Media voor accountants

Cases

Accountancy Noëth digital marketing

Accountancy Noëth wil de meest vooruitstrevende en klantgerichte partner zijn door met innovatieve diensten een meerwaarde te creëren. Ze onderscheiden zich door hun digitale manier van werken en innovatieve diensten. Door deze digitale aanpak zorgen ze voor een efficiënte samenwerking waarbij de persoonlijke en klantgerichte aanpak centraal staat. Zo willen ze een meerwaarde bieden die uw onderneming sterker en succesvoller kan maken.

Ook op zoek naar verrassende content?